Street workout
Moderator: Moderatorzy
- mariolcia_1
- Kontaktowanie:
Re: Street workout
ja nie widzialam nigdzie takich placów jak w Pl, ale sie nie rozglądałam .... boiska, lodowiska, ścieżki do biegania jeżdżenia wszędzie ale placów nie ..
-
Ja się rozglądam za takimi placami za każdym razem jak jeżdżę rowerem, ale niestety ani widu, ani słychu. Owszem place zabaw są przy szkołach dla najmłodszych, ale często , według mnie, mocno zdewastowane, o dziwo zaniedbane (mnóstwo takich spotkałem). Jednak obiekty sportowe typu boiska do piłki nożnej są na każdym kroku, ale np do koszykówki już raczej rzadko, a jeśli są to zauważyłem, że obręcze pokrzywione, zniszczone (bardzo często). Sam w PL przed wyjazdem trenowałem na siłowni cross fit i interesowałem się tematyką ćwiczeń na wolnym powietrzu podciąganie na drążkach itd i nawet myślałem o zrobieniu sobie z kilku rur przed domem takiego "kwadratu" i na tym ćwiczyć 

-
- Kontaktowanie:
Witam serdecznie. Rzeczywiście macie tutaj atrakcji ---hihi......................
Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego.............bardzo lubię piątki, bo jutro sobota...........
Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego.............bardzo lubię piątki, bo jutro sobota...........
- roland
- Kontaktowanie:
Fakt, że gościu ze Szwecji, ale może kogoś zainspiruje do ćwiczeń
https://www.youtube.com/channel/UCCGdeZ ... Gh21dzW0tw swoją drogą chciałbym mieć taką sylwetkę. On ciśnie i streetworkout i normalnie na siłowni.
Ja też po ćwiczeniu pod chmurką na zime przeniosłem się na siłowni. Oszczędność czasu, bo nie trzeba się tak długo rozgrzewać jak jest zimno, a i ćwiczenia inne więc bodziec do wzrostu większy i lepszą separacje można zrobić z racji lepiej izolowanych ćwiczeń na poszczególne partie.

Ja też po ćwiczeniu pod chmurką na zime przeniosłem się na siłowni. Oszczędność czasu, bo nie trzeba się tak długo rozgrzewać jak jest zimno, a i ćwiczenia inne więc bodziec do wzrostu większy i lepszą separacje można zrobić z racji lepiej izolowanych ćwiczeń na poszczególne partie.
"Gdy nie wiesz dokąd płyniesz, żaden wiatr nie jest dobry" ~Seneka