Komputer w Norwegii - Mam problem!

Telefon, oprogramowanie i gry komputerowe, problemy z komputerem, tv

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Grzes203
Admin
Posty: 2520
Rejestracja: sob sie 07, 2010 4:19 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Mam problem!

Postautor: Grzes203 » śr sty 18, 2012 6:09 pm

Może się przegrzał?

fullcasco
NICK 2011
Posty: 5199
Rejestracja: ndz lis 11, 2007 8:10 pm
Lokalizacja: Eidsvoll
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Mam problem!

Postautor: fullcasco » śr sty 18, 2012 7:37 pm

zakurzyl sie
Człowiek jest wielki nie przez to co posiada,lecz przez to, kim jest,nie przez to co ma,lecz przez to,czym DZIELI się z innymi.

Awatar użytkownika
Grzes203
Admin
Posty: 2520
Rejestracja: sob sie 07, 2010 4:19 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Mam problem!

Postautor: Grzes203 » śr sty 18, 2012 8:38 pm

Tak tylko strzelałem, też mam taki sprzęt.
Zakręciłem kaloryfery i grzeję w domu laptopem :lol:

fullcasco
NICK 2011
Posty: 5199
Rejestracja: ndz lis 11, 2007 8:10 pm
Lokalizacja: Eidsvoll
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Mam problem!

Postautor: fullcasco » śr sty 18, 2012 8:39 pm

ale mi srubek zostalo :lol:
Człowiek jest wielki nie przez to co posiada,lecz przez to, kim jest,nie przez to co ma,lecz przez to,czym DZIELI się z innymi.

Awatar użytkownika
2ale2
NICK 2011
Posty: 10823
Rejestracja: ndz mar 25, 2007 6:58 pm
Pochwał: 1
Lokalizacja: Góry Norweskie;)
Gender: None specified - None specified

Re: Mam problem!

Postautor: 2ale2 » śr sty 18, 2012 8:55 pm

:beczka: za duzo przykrecili widocznie w fabryce :lol:
forum norwegia
....bezmyślność zabija, innych...

Nie odpowiadam na pw w temacie podatki.

pavlooo
Posty: 5
Rejestracja: ndz wrz 19, 2010 4:26 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: pavlooo » pn mar 19, 2012 12:12 pm

JAK MASZ DALEJ PROBLEM Z ZALANIEM :) ZAPRASZAM viewtopic.php?f=9&t=21988

Awatar użytkownika
BarneyG
Admin
Posty: 3196
Rejestracja: wt lut 26, 2008 6:14 pm
Pochwał: 1
Lokalizacja: 3rd rock from the Sun
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: BarneyG » wt maja 01, 2012 9:41 am

Pada mi laptop. Czasami udaje sie go wlaczyc i wtedy chodzi... az do wylaczenia i znow przez tydzien lub dwa nie mozna uruchomic.

BIOS startuje, czasami dochodzi do bootloader i... puff! - czarny ekran.

Wszystkie sugestje mile widziane... :mrgreen:
Polak gorszego sortu

Awatar użytkownika
rekonstruksjon
Admin
Posty: 5021
Rejestracja: ndz sty 22, 2012 2:14 pm
Lokalizacja: W-wa, PL
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: rekonstruksjon » ndz maja 06, 2012 7:41 pm

Matryca może. Masz jakieś jazdy z kolorami na ekranie?
Go grab yourself a cup of tea and a digestive biscuit Gayle

Matek
Posty: 256
Rejestracja: ndz paź 26, 2008 7:23 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: Matek » ndz maja 06, 2012 9:18 pm

a to moze HP??

Awatar użytkownika
BarneyG
Admin
Posty: 3196
Rejestracja: wt lut 26, 2008 6:14 pm
Pochwał: 1
Lokalizacja: 3rd rock from the Sun
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: BarneyG » pn maja 07, 2012 8:05 am

Nie matryca ani HP ;) . Jak zalaczy to chodzi bez problemu... do restartu i pfff...

... i to nie WinDOS bo mam dual boot z Ubuntu. Dziwne bo wylacza sie albo w czasie ladowania BIOS, albo na krotko po wlaczeniu GRUB.
Polak gorszego sortu

marian_milo
Posty: 2138
Rejestracja: wt mar 08, 2011 7:46 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: marian_milo » pn maja 07, 2012 9:08 am

Może pamięć Ci się kończy i czas zrobić konkretny format, albo konkretnie poczyścić całe temporary. Komp do uruchomienia musi mieć jakąś część wolnego miejsca na dysku. Jeśli nie ma - wtedy w ten właśnie sposób kaprysi. Choć nie zawsze to jest powodem, ale na razie skupmy się na tym jednym...

Matek
Posty: 256
Rejestracja: ndz paź 26, 2008 7:23 pm
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: Matek » pn maja 07, 2012 9:24 am

BarneyG podaj co to za marka i model...
pamieci mozesz sprawdzic programem memtest tylko trzeba go wypalic na plyte albo pendrive
tutaj masz linka http://www.memtest.org/#downiso

mozesz tez sprobowac odlaczyc dysk i zobaczyc czy sie wlacza bez niego


Wróć do „KOMPUTER, INTERNET, TELEFON, TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 59 gości