Komputer w Norwegii - Mam problem!

Telefon, oprogramowanie i gry komputerowe, problemy z komputerem, tv

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7974
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » śr sie 27, 2014 7:49 pm

glosniki sa podlaczone
fotka nie moja a z netu ale to to samo
wszystko bylo podpiete po prostu wyciaglem z reklamowki i wlaczylem do pradu

Awatar użytkownika
H-Element
Posty: 1857
Rejestracja: sob paź 26, 2013 5:40 pm
Lokalizacja: Zlokalizowany
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: H-Element » śr sie 27, 2014 9:10 pm

Spróbuj odwrotnie podpiąć przewody głośników.
Zmiana programu "Kropka nad i" na "Kropka przed N". :mrgreen:

I'am laid-back !

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7974
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » śr sie 27, 2014 9:30 pm

Ok ale jak? O co chodzi?

Awatar użytkownika
H-Element
Posty: 1857
Rejestracja: sob paź 26, 2013 5:40 pm
Lokalizacja: Zlokalizowany
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: H-Element » czw sie 28, 2014 7:27 am

Każdy przewód ma "+" i "-" ( plus z reguły jest zaznaczony innym kolorem).
Zmiana programu "Kropka nad i" na "Kropka przed N". :mrgreen:

I'am laid-back !

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7974
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » śr paź 22, 2014 12:02 am

kable poprzepinalem
plyte zgralem na minipena i dalej buczy

Awatar użytkownika
H-Element
Posty: 1857
Rejestracja: sob paź 26, 2013 5:40 pm
Lokalizacja: Zlokalizowany
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: H-Element » śr paź 22, 2014 6:18 pm

Być może "zimne luty" w zasilaczu. Nie zbadane są wyroki... ;) :D
Zmiana programu "Kropka nad i" na "Kropka przed N". :mrgreen:

I'am laid-back !

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7974
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » śr paź 22, 2014 10:44 pm

Ale co? Wyrzucic bo nie warto naprawiac?

Awatar użytkownika
majk87
Posty: 289
Rejestracja: czw lis 21, 2013 5:00 pm
Lokalizacja: Obywatel świata
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: majk87 » czw paź 23, 2014 9:00 am

Zawsze warto zerknąć - jeśli to zimne luty to chwila pracy i po sprawie, gorzej jak się okaże padnięty przedwzmacniacz lub końcówka mocy.

Buczy nawet kiedy głośność jest na minimum czy buczenie narasta wraz z pogłaśnianiem?
Jeśli masz jakiś miernik w domu, sprawdź na wyjściach głośnikowych czy po włączeniu jest na nich jakiekolwiek stałe napięcie - jeśli tak to stopień mocy poszedł do elektronicznego raju.
Mała pasja, z czasem może stać się stylem zycia...

Fotografika | Video | Multimedia | Web-Design

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7974
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » czw paź 23, 2014 12:54 pm

Naprawi ktos?

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7974
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » ndz paź 26, 2014 10:36 pm

czyli tak wieza stary rupiec nikt nie naprawi
to moze cos takiego kupic zamiast wiezy
http://www.lefdal.com/product/tv-lyd-og ... -more-info
mp3 czyta, dzwiek ma chyba jeszcze lepszy, tyle ze radia nie ma chyba

Awatar użytkownika
H-Element
Posty: 1857
Rejestracja: sob paź 26, 2013 5:40 pm
Lokalizacja: Zlokalizowany
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: H-Element » pn paź 27, 2014 10:08 am

Tragedii nie ma ,ale jeżeli chcesz ciekawy i dobrze brzmiący sprzęt grający PHILIPS'a , to lepiej poczekaj , odłóż i kup coś z serii Philips Fidelio. Jakość dźwięku, wykonanie i do tego bez przewodów, radio internetowe (wi-fi).

HTB9550D/12
SoundHub HTB9245D
Fidelio E5
Zmiana programu "Kropka nad i" na "Kropka przed N". :mrgreen:

I'am laid-back !

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7974
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » pn lis 03, 2014 4:56 pm

eureka!!!
naprawilem
znaczy sie ptrzepalem nia w zlosci pociaglem kilka razy za akble i przestala szumiec!!!!
ja mieszkam w bloku wiec jak kupie jakis lepszy sprzet to mi sasiedzi zaczna w sciane walic ze za glosno, blok stary i wszystko sie niesamowicie niesie
radio internetowe to nie jest radio dab?
http://dab.polskieradio.pl/
ide szukac czy mi wtedy moje stare bedzie chodzic?


Wróć do „KOMPUTER, INTERNET, TELEFON, TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości