Komputer w Norwegii - Mam problem!

Telefon, oprogramowanie i gry komputerowe, problemy z komputerem, tv

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kkasia125
Posty: 4058
Rejestracja: śr lip 18, 2007 6:08 pm
Lokalizacja: Norge

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: kkasia125 » pn lis 03, 2014 10:14 pm

Gratuluje karrramba :wiwat2:
Når fortiden ringer - ikke svar. Den har ikke noe nytt å si.

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 8230
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwal: 1
Kontakt:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: KARRRAMBA » pn lis 03, 2014 10:30 pm

naprawde polecam taki sposob naprawy :oops:
byle za bardzo nie trzepac bo wtedy warsztat bedzie kosztowal 2 razy tyle :lol:

Awatar użytkownika
H-Element
Posty: 1847
Rejestracja: sob paź 26, 2013 5:40 pm
Lokalizacja: Zlokalizowany

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: H-Element » wt lis 04, 2014 11:15 am

Czyli zimne luty, tymczasowo się przytuliły. :D
Zmiana programu "Kropka nad i" na "Kropka przed N". :mrgreen:

I'am laid-back !

Awatar użytkownika
szczawik
Posty: 1020
Rejestracja: śr paź 05, 2011 9:41 am
Lokalizacja: Vestlandet
Gender:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: szczawik » czw kwie 07, 2016 9:19 am

Mam pytanie, czekam na podlaczenie internetu z altibox, 80 Mbps. Macie jakies pomocne rady jaki ruter wybrac, zeby ogarnial w miare caly dom i w przyszlosci przy zwiekszeniu predkosci (300-500 Mbps) nie trzeba bylo go wymieniac? Z gory dziekuje za odpowiedzi.
"Co się raz happend to się nie odhappend."

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 8230
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwal: 1
Kontakt:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: KARRRAMBA » czw kwie 07, 2016 9:28 am

Chcesz to ci sprzedam moj z netgear (tak sie chyba pisze)
Nowka nie smigana
A na calkiem serio jesli to ma byc to do wifi w domu to mi tej firmy polecili w sklepie i faktycznie bylo
Odlaczylem bo teraz telenor daje rutery z wifi

Awatar użytkownika
szczawik
Posty: 1020
Rejestracja: śr paź 05, 2011 9:41 am
Lokalizacja: Vestlandet
Gender:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: szczawik » śr maja 18, 2016 2:51 pm

wracajac do tematu internetu, jakich operatorow polecacie, czekam na altibox od konca marca i doczekac sie nie moge, napisali ze do 5 tygodni podlacza, dzwonilem 2x, powiedzieli ze przysla montera i poki co cisza... moja cierpliwosc sie powoli konczy, bo potrzebuje internetu do pracy.
"Co się raz happend to się nie odhappend."

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 8230
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwal: 1
Kontakt:

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: KARRRAMBA » pt sie 12, 2016 8:18 pm

mam drukarke hp i tusze w kasetkach "zwykle" 4 czarny zolty niebieski i czerwony
dzis bylem w sklepie i kupilem nowe tusze nie patrzylem do srodka tylko pamietalem mumer drukarki ktory podalem w sklepie
i kupilem pojemniki 2 jeden z czarnym a drugi ma te 3 kolory w jednym pojemniku i nie wiem co jest nie tak bo wogole nie pasuja
kupilem nie takie tusze??? o co chodzi?

Awatar użytkownika
MICK_KK
Posty: 11
Rejestracja: śr wrz 23, 2015 10:51 pm
Lokalizacja: pl
Gender:

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: MICK_KK » ndz sie 21, 2016 4:24 pm

KARRRAMBA pisze: mam drukarke hp i tusze w kasetkach "zwykle" 4 czarny zolty niebieski i czerwony
dzis bylem w sklepie i kupilem nowe tusze nie patrzylem do srodka tylko pamietalem mumer drukarki ktory podalem w sklepie
i kupilem pojemniki 2 jeden z czarnym a drugi ma te 3 kolory w jednym pojemniku i nie wiem co jest nie tak bo wogole nie pasuja
kupilem nie takie tusze??? o co chodzi?
być moze kto to wie ?

wyciagnij stare tusze z drukarki do woreczka zeby sie nie pomplamic w czsie dojazdu do sklepu i zapytaj ze masz taka i taka drukarke i oto takie tusze :ok:

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 8230
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwal: 1
Kontakt:

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: KARRRAMBA » ndz sie 21, 2016 6:57 pm

no i bylem i wymienilem
to ze masz np hp 4444 nic nie znaczy trzeba miec caly numer i nazwe bo moze byc deksjet albo photosmart
ja mialem firme i numer i okazalo sie za malo

Awatar użytkownika
paulusia176
Posty: 1
Rejestracja: pn paź 23, 2017 11:25 am
Gender:
Kontakt:

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: paulusia176 » pn paź 23, 2017 11:41 am

Najlepiej sprawdzić numer tuszy przed kupnem lub zabrać puste tusze ze sobą lub sprawdzić na stronie producenta jakie tusze potrzebuje nasza drukarka. Numer drukarki nie zawsze jest jednoznaczny.

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 8230
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwal: 1
Kontakt:

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: KARRRAMBA » pn paź 23, 2017 8:13 pm

koniec swiata z tymi drukarkami mam juz nowa i kolejne tusze i problemy z kolejnymi tuszami
jeden nie dzialal i w kosz i musialem kupic nowy
drukarki tusze zamienniki temat rzeka

Awatar użytkownika
Mardok
Posty: 2831
Rejestracja: pt gru 14, 2007 7:35 pm
Pochwal: 1
Lokalizacja: Szczecin/Meland

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Post autor: Mardok » śr paź 25, 2017 10:04 am

Kupowałam drukarkę chyba z 8 lat temu. Dostałam do niej taką wizytówkę, z numerami tuszu, jakie muszę kupować. Nigdy nie kupowałam zamienników a drukarka działa cały czas bez zarzutów.

ODPOWIEDZ