Komputer w Norwegii - Mam problem!

Telefon, oprogramowanie i gry komputerowe, problemy z komputerem, tv

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kkasia125
Posty: 5821
Rejestracja: śr lip 18, 2007 6:08 pm
Lokalizacja: Norge
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: kkasia125 » pn lis 03, 2014 10:14 pm

Gratuluje karrramba :wiwat2:
Når fortiden ringer - ikke svar. Den har ikke noe nytt å si.

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7918
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » pn lis 03, 2014 10:30 pm

naprawde polecam taki sposob naprawy :oops:
byle za bardzo nie trzepac bo wtedy warsztat bedzie kosztowal 2 razy tyle :lol:

Awatar użytkownika
H-Element
Posty: 1857
Rejestracja: sob paź 26, 2013 5:40 pm
Lokalizacja: Zlokalizowany
Gender: None specified - None specified

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: H-Element » wt lis 04, 2014 11:15 am

Czyli zimne luty, tymczasowo się przytuliły. :D
Zmiana programu "Kropka nad i" na "Kropka przed N". :mrgreen:

I'am laid-back !

Awatar użytkownika
szczawik
Posty: 1013
Rejestracja: śr paź 05, 2011 9:41 am
Lokalizacja: Vestlandet
Gender: Male - Male
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: szczawik » czw kwie 07, 2016 9:19 am

Mam pytanie, czekam na podlaczenie internetu z altibox, 80 Mbps. Macie jakies pomocne rady jaki ruter wybrac, zeby ogarnial w miare caly dom i w przyszlosci przy zwiekszeniu predkosci (300-500 Mbps) nie trzeba bylo go wymieniac? Z gory dziekuje za odpowiedzi.
"Co się raz happend to się nie odhappend."
szczawson.blogspot.com

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7918
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » czw kwie 07, 2016 9:28 am

Chcesz to ci sprzedam moj z netgear (tak sie chyba pisze)
Nowka nie smigana
A na calkiem serio jesli to ma byc to do wifi w domu to mi tej firmy polecili w sklepie i faktycznie bylo
Odlaczylem bo teraz telenor daje rutery z wifi

Awatar użytkownika
szczawik
Posty: 1013
Rejestracja: śr paź 05, 2011 9:41 am
Lokalizacja: Vestlandet
Gender: Male - Male
Kontaktowanie:

Re: Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: szczawik » śr maja 18, 2016 2:51 pm

wracajac do tematu internetu, jakich operatorow polecacie, czekam na altibox od konca marca i doczekac sie nie moge, napisali ze do 5 tygodni podlacza, dzwonilem 2x, powiedzieli ze przysla montera i poki co cisza... moja cierpliwosc sie powoli konczy, bo potrzebuje internetu do pracy.
"Co się raz happend to się nie odhappend."
szczawson.blogspot.com

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7918
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » pt sie 12, 2016 8:18 pm

mam drukarke hp i tusze w kasetkach "zwykle" 4 czarny zolty niebieski i czerwony
dzis bylem w sklepie i kupilem nowe tusze nie patrzylem do srodka tylko pamietalem mumer drukarki ktory podalem w sklepie
i kupilem pojemniki 2 jeden z czarnym a drugi ma te 3 kolory w jednym pojemniku i nie wiem co jest nie tak bo wogole nie pasuja
kupilem nie takie tusze??? o co chodzi?

Awatar użytkownika
MICK_KK
Posty: 11
Rejestracja: śr wrz 23, 2015 10:51 pm
Lokalizacja: pl
Gender: Male - Male

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: MICK_KK » ndz sie 21, 2016 4:24 pm

KARRRAMBA pisze:Source of the post mam drukarke hp i tusze w kasetkach "zwykle" 4 czarny zolty niebieski i czerwony
dzis bylem w sklepie i kupilem nowe tusze nie patrzylem do srodka tylko pamietalem mumer drukarki ktory podalem w sklepie
i kupilem pojemniki 2 jeden z czarnym a drugi ma te 3 kolory w jednym pojemniku i nie wiem co jest nie tak bo wogole nie pasuja
kupilem nie takie tusze??? o co chodzi?


być moze kto to wie ?

wyciagnij stare tusze z drukarki do woreczka zeby sie nie pomplamic w czsie dojazdu do sklepu i zapytaj ze masz taka i taka drukarke i oto takie tusze :ok:

Awatar użytkownika
KARRRAMBA
Posty: 7918
Rejestracja: wt paź 09, 2007 12:03 am
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified
Kontaktowanie:

Komputer w Norwegii - Mam problem!

Postautor: KARRRAMBA » ndz sie 21, 2016 6:57 pm

no i bylem i wymienilem
to ze masz np hp 4444 nic nie znaczy trzeba miec caly numer i nazwe bo moze byc deksjet albo photosmart
ja mialem firme i numer i okazalo sie za malo


Wróć do „KOMPUTER, INTERNET, TELEFON, TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 70 gości