Antykoncepcja
Moderator: Moderatorzy
- olka-manolka
- olka-manolka
Ja juz po przyjemnościach
jeszczy nigdy chyba nie byłam tak przebadana
mam na myśli że tak dokładanie
tabletki dostałam te same co w PL-tylko cena inna i na dłużej co jest najlepsze w tym wszystkim
teraz czekam na wyniki badań

tabletki dostałam te same co w PL-tylko cena inna i na dłużej co jest najlepsze w tym wszystkim

teraz czekam na wyniki badań

Denerwować się na innych to mścić sie na własnym zdrowiu za głupotę innych.
-
- Kontaktowanie:
Re: Antykoncepcja
A orientuje się ktoś może jak w NO wygląda sprawa z antykoncepcją typu NORPLANT lub IMPLANON?
Tzw implant hormonalny na 3 lata?
Tzw implant hormonalny na 3 lata?
Witam dziewczyny. Powielam pytanie magdy-7, czy w Norwegii jest antykoncepcja typu implant hormonalny podskorny ?
- melankolic
Nie jestem dziewczyną. To o czym mówisz nazywa się P-stav . Zapytaj lekarza pierwszego kontaktu o to.

- _Makki_
- Król Cytatów 2009
- Pochwał: 1
- Kontaktowanie:
Hej dziewczyny 
Az tak bardzo bardzo nie jestem zaglebiony w ten temat ale moze Wy cos wiecej wiecie.
Moja pani miala ostatnio bardzo szczegolowe badania w Polsce. Dowiedziala sie pozniej ze musi jak najszybciej zmienic tabletki, jedzenie itp. Mieszka w Norwegii na stale od ponad roku i przytyla prawie 18kg. Nie je wiecej niz w Polsce, nie jada fastfoodow, ogolnie jest na diecie itp.. Jak chyba wiekszosc kobiet
) hihi
Wykonywala dosyc dlugo fizyczna prace. Podoba sytuacja u mojej szwagierki, ktora byla w Norwegii przez 3 miesiace, fizyczna praca i jazda do pracy na rowerze. Takze przytyla sporo w Norwegii. Po ostatniej wizycie u lekarza w Polsce, moja pani uslyszala ze jej tabletki w polaczeniu z norweskim jedzeniem dzialaja jak sterydy.. Do tego jest pelna wody, ogolnie mala przyjemna sprawa dla kobiety ktora cale zycie nie miala problemow z waga
Dziewczyny wiecie cos na ten temat?
Z tego co rozmawialem ze znajomymi kobietami to jedna z 7 nie ma problemow z waga w Norwegii.
Wszystkie biora tabletki..

Az tak bardzo bardzo nie jestem zaglebiony w ten temat ale moze Wy cos wiecej wiecie.
Moja pani miala ostatnio bardzo szczegolowe badania w Polsce. Dowiedziala sie pozniej ze musi jak najszybciej zmienic tabletki, jedzenie itp. Mieszka w Norwegii na stale od ponad roku i przytyla prawie 18kg. Nie je wiecej niz w Polsce, nie jada fastfoodow, ogolnie jest na diecie itp.. Jak chyba wiekszosc kobiet

Wykonywala dosyc dlugo fizyczna prace. Podoba sytuacja u mojej szwagierki, ktora byla w Norwegii przez 3 miesiace, fizyczna praca i jazda do pracy na rowerze. Takze przytyla sporo w Norwegii. Po ostatniej wizycie u lekarza w Polsce, moja pani uslyszala ze jej tabletki w polaczeniu z norweskim jedzeniem dzialaja jak sterydy.. Do tego jest pelna wody, ogolnie mala przyjemna sprawa dla kobiety ktora cale zycie nie miala problemow z waga

Dziewczyny wiecie cos na ten temat?
Z tego co rozmawialem ze znajomymi kobietami to jedna z 7 nie ma problemow z waga w Norwegii.
Wszystkie biora tabletki..
QUATTRO - PROTECTED MOVEMENT

Makki
ja mialam troche odwrotna sytuacje wiele lat temu
bardzo schudlam w przeciagu krotkiego okresu czasu
zrobiono mi rozne badania, bez jakis zadawalajacych rezultatow
i w koncu zrobiono dosyc proste badania na poziom gospodarki hormonalnej w organizmie
badania te wykonuje sie, na o ile dobrze pamietam, 22 dni po rozpoczeciu ostatniej menstruacji
no i okazalo sie, ze to bylo to
18 kg bez zasadniczych zmian w trybie zycia, to bardzo duzo
ja mialam troche odwrotna sytuacje wiele lat temu
bardzo schudlam w przeciagu krotkiego okresu czasu
zrobiono mi rozne badania, bez jakis zadawalajacych rezultatow
i w koncu zrobiono dosyc proste badania na poziom gospodarki hormonalnej w organizmie
badania te wykonuje sie, na o ile dobrze pamietam, 22 dni po rozpoczeciu ostatniej menstruacji
no i okazalo sie, ze to bylo to
18 kg bez zasadniczych zmian w trybie zycia, to bardzo duzo
- aniaziel
może coś w tym jest, ja zaraz po przyjeździe też przytyłam i również brałam tabletki. Ale jak je odstawiłam to i waga zaczęła spadać.
Mechanik Oslo-Rødtvet
mnie sie wydaje ze to klimat tak dziala plus inna woda i jedzenie, ja mieszkam tu ponad rok, pracuje fizycznie i nie jem duzo ani tlusto a za ten czas przytylam 10kg i mam problemy ze schudnieciem
a nie biore tabletek