-soulDesigner- pisze::)
Odpowiadam tutaj na wiadomosc prywatna, bo:
1. Kiedy przysyla sie pw o tym, ze skrzynka pelna i nie mozna odebrac pw, to instrukcji wyslanych na pw i tak sie nie przeczyta
2. Na pytania techniczne jest ten dzial, nie pw.
- Wiadomosci trzeba uwalniac manualnie, poniewaz w Panelu Adminskim zaznaczylam opcje "Nowe wiadomosci będą czekały" w ustawieniach
Domyślne działanie, gdy folder jest zapełniony. Do wyboru jest opcjonalnie "Usuń najstarsze wiadomości" i wyszlam z zalozenia, ze automatyczne usuwanie przez skrypt najstarszych wiadomosci, aby wpuscic nowe, byloby bardziej niewygodnym i niepożądanym rozwiązaniem dla Użytkowników.
W zwiazku z tym przy zapelnionej skrzynce nowe wiadomosci sa automatycznie wstrzymywane i czekaja na dalsze akcje Uzytkownika, czyli usuniecie tych ze starych, ktore chce usunac i nastepnie wpuszczenie nowych.
- Nie korzystamy z darmowych serwerow o ograniczonej przepustowosci. Korzystamy z platnych serwerow o duzej pojemnosci, oraz regularnie aktualizujemy skrypt phpbb do najnowszej wersji.
Jezeli komus sprawia duzy klopot to, ze musi machnac myszka 2 razy, a nie raz, to przepraszam.
Jezeli sprawia klopot, ze foldery pw ograniczaja do 40 w kazdym (w tym 40 w folderze "Zapisane", czyli mozna kolekcjonowac w sumie 80 wiadomosci otrzymanych i 40 wyslanych, zanim trzeba bedzie cos usunac), to rowniez przepraszam i zachecam tych, ktorzy maja potrzebe zachowania na pozniej wiecej wiadomosci niz 80, do zalozenia wlasnej strony w sieci.
Bardzo prosze, zeby nie pisac do mnie na pw z każdą pierdołką, ani z pytaniami technicznymi dotyczacymi forum, na ktore jest ten dział, bo ja również mam te same ograniczenia pw co inni i te wszystkie "VIP" wiadomosci mnie rowniez zapychaja skrzynke. Poza tym nie chce mi sie odpisywac 100 razy tego samego.